Astrid de Bruijn

Astrid de Bruijn

Achttien jaar lang had ik op een andere manier met geld en cijfers te maken, namelijk op de IATA afdeling van een grote reisorganisatie.
Door een grote reorganisatie in 2014 werd ik gedwongen uit te kijken naar een andere uitdaging. Wat ik eerst zag als pech, zag ik al snel als een kans om te kunnen doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik vind het fijn om met mensen te werken en bied graag steun en een helpende hand maar houdt mij ook graag bezig met cijfers en financiën. Ik besloot de opleiding Schuldhulpverlening te gaan doen. Dat bleek de juiste keuze, niet alleen omdat ik dat erg leuk vond maar ook omdat ik mijn collega Rene daar leerde kennen. Vanaf dag 1 was er een klik en samen hebben wij daarna stage gelopen in Amsterdam. De samenwerking verliep zo goed dat Rene het voorstel deed om samen een bedrijf te beginnen.
Door zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld bleek hij een hele goede leermeester te zijn en zo heb ik de laatste jaren heel veel van zijn kennis mogen opsteken. Om mij verder te specialiseren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Beide vinden we het klantbelang voorop staan en leven mee met onze klanten.
Een boekhouder staat in onze mening niet boven de klant om alleen de verplichte aangiftes en verslagen te doen maar naast de klant om mee te denken om de bedrijfsresultaten zo gunstig mogelijk te maken, te ontzorgen en te ondersteunen waar nodig. Loyaliteit en betrouwbaarheid vinden wij heel belangrijk.
Rene Stremler

Rene Stremler

Na diverse functie te hebben vervuld als Credit Manager en Adviseur Credit Management ben ik gevraagd als Controller/Financieel directeur bij een modeketen. Wat begon als een filiaalbedrijf met 6 winkels is uitgegroeid naar een keten met 28 winkels. Ik ben bij dit proces nauw betrokken geweest en heb daar heel veel ervaring opgedaan in uiteenlopende specialismen. Vanaf 2011 heb ik mijn carrière voortgezet bij een drukkerij als financieel directeur en hoofd personeelszaken.

In 2015 besloot ik een schuldhulpverlening opleiding te volgen en heb daarna stage gelopen in Amsterdam en Haarlem. Tijdens de opleiding kwam ik Astrid tegen en al snel werd duidelijk dat wij dezelfde doelen voor ogen hebben en werden de plannen voor een samenwerking snel gemaakt. De wens om voor mijzelf te beginnen was altijd aanwezig. Geen standaard administratie kantoor, maar 1 waar we meedenken en actief betrokken zijn bij de bedrijven waar wij mee samenwerken.
Contact
Loyaal Financieel & Ondersteuning
Meer en Duin 365
2163 HE Lisse

T 0252 786 390
info@loyaal-financieel.nl

Contact Loyaal >>